İSTANBUL / KARTAL - Toki Şehit Mustafa Kartal Ortaokulu

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Servis İhale Duyurusu

May

'Fikirler Projeye Dönüşüyor'  kapsamında okulumuzun kabul edilen projesi 'Barış Dilini Öğrenelim' sınıflarımızda uygulanmaktadır.

Nis

TOKİ SOĞANLIK ORTAOKULU 2018 - 2019 KERMESİMİZ 29 - 30 Nisan 2019 tarihlerinde okul bahçemizde düzenlenecektir.

Sizleri de aramızda görmek isteriz.

Nis

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin 2018 - 2019 Eğitim Öğretim yılı boyunca hazırladıkları bilimsel çalışmalarını sergileyecekleri bu güzel günde sizleri de aramızda görmek isteriz.

30 Nisan 2019 günü okulumuza bekleriz.

1-7 MART DEPREM HAFTASI ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME

Şbt

Anasınıfı A ve B şubelerimizin öğrencileri, öğretmenleri ile Türkan SAYLAN Kültür Merkezine bir gezi düzenlediler.

Şbt

Eğitimci Yazar Ahmet Akay AZAK anasınıfı A ve B şubelerimizin öğrenci ve öğretmenlerine bir eğitim verdi.

Şbt

Anasınıfı - D Şubesi öğrencilerimiz Doğa Bilimleri Müzesine eğlenceli bir gezi gerçekleştirdi.

Şbt

Okulumuzdan bir yenilik daha..!

Arduino ile Robotik - Kodlama Derslerimiz 2.Dönem itibariyle başlıyor.