İSTANBUL / KARTAL - Toki Şehit Mustafa Kartal Ortaokulu

ROBOTİK VE KODLAMA DERSLERİMİZ BAŞLIYOR

Okulumuzdan bir yenilik daha..!

Arduino ile Robotik - Kodlama Derslerimiz 2.Dönem itibariyle başlıyor.

2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönemi itibariyle okulumuz bir yeniliğe daha imza atarak Robotik ve Kodlama Dersleriyle Öğrencilerimizi buluşturuyor.

Destekleme ve Yetiştirme Kursu olarak haftaiçi günlerde yapılacak olan kurs sayesinde, öğrencilerimiz herhangi bir kurs ücreti ödemeden Robotik ve Kodlama dersi görebilecekler. Öğrencilerimiz sadece kurs faaliyetleri sırasında kullanacakları malzemeleri satın alarak piyasa değeri binlerce lirayı bulan bu kıymetli eğitimi ücretsiz olarak alabilecekler.  Kurs bitiminde malzemeler öğrencilerimizde kalacak olup ilerleyen dönemlerde de kendi başlarına çalışmalarına devam edebilecekler.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Robotik ve Kodlama Eğitmeni ve aynı zamanda okul müdür yardımcımız olan Güven HAS tarafından verilecek olan kurslar için ayrıntılı bilgiye Müdür Yardımcılarımızdan ulaşabilirsiniz.

13-02-2019

Yayın: 13.02.2019 - Güncelleme: 13.02.2019 14:27 - Görüntülenme: 779