İSTANBUL / KARTAL - Toki Şehit Mustafa Kartal Ortaokulu

Toki Şehit Mustafa Kartal Ortaokulu

Yeni Mahalle Mimar Sinan Caddesi Peyami Safa Sokak No18 Soğanlık / KARTAL
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda, her yönden nitelikli, sosyal, kültürel ve bilimsel altyapı ve donanıma sahip, aldığı eğitimi yaşantısında uygulayabilen, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, sorumluluk sahibi, adaletli, ahlaklı, hoşgörülü ve kişisel disiplin ilkelerine bağlı, kendine güvenen, kendini sorgulayan, araştırmacı ve kültürlü gençler yetiştirmektir.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, bilgi ve becerili, kendine güvenen bilimsel düşünen, vatanını ve milletini seven, sürekli kendini yenileyerek gelişmeleri takip eden, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğrenime yönelmiş, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, toplumsal değerlere duyarlı, olayları çok yönlü ve objektif olarak değerlendirebilen, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerilere sahip, geçmişimizden güç alan, geleceğe umutla bakan, özgüveni yüksek gençler yetiştirmektir.
Derslerimiz: 08:50´de başlar, 15:25´te biter.
Ulaşım
Okulumuza Soğanlık Metro´dan 5 dk. yürüme mesafesi ile ulaşabilirsiniz. Ayrıca okulumuza gelebileceğiniz otobüs hatları şunlardır: 134GK GÜMÜŞPINAR-KARTAL / 134YK KARTAL-YAKACIK / 16S SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI-METROBÜS UZUNÇAYIR / 16U HAREM-UĞURMUMCU MAHALLESİ / 17S BOSTANCI-UĞURMUMCU MAHALLESİ / 21K KADIKÖY-KURFALI MAHALLESİ / 21U KADIKÖY-UĞURMUMCU MAHALLESİ / KARTAL-ESENTEPE Otobüslerinin son durağı
Okulumuz Soğanlık Yeni mahalle ve çevre mahallelere servis hizmeti vermektedir.
Yeni Mahalle Mimar Sinan Caddesi Peyami Sefa Sokak Soğanlık / KARTAL
İstanbul Kartal ilçesine bağlı olan okulumuz ilçe merkezine 4 km uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda futbol, basketbol, voleybol, futsal, mendil kapmaca, hentbol takımlarımız bulunmakta olup söz konusu branşlarda destekleme ve yetiştirme kursları da mevcuttur.
Bilimsel Etkinlikler
Okulumuzda her yıl Tübitak 4006 fuarı düzenlenmekte olup Robotik ve Kodlama alanında da kurslarımız mevcuttur.